Menu
E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Golf

Ledenadministratie

Uitgebreide ledenadministratie met uitwisseling naar de NGF en altijd actuele handicaps. De ledenadministratie is de bron voor het gehele systeem waar deze gegevens altijd actueel voorhanden zijn zonder dat er gesynchroniseerd hoeft te worden.

Wedstrijden

Team-, individuele en matchplay wedstrijden organiseren met het geavanceerde wedstrijdbeheer. Na afloop van de wedstrijd direct een uitslag beschikbaar en automatische verrekening van de handicaps.

Handicapping

Handicaps door het gehele systeem altijd actueel en up to date, inclusief uitwisseling met de NGF. Altijd volgens de laatste regels van de NGF.

Leden

Geavanceerde leden interfaces met website integraties, zuil en app. De club bepaalt wat de leden kunnen en zien.

Financieel

Geavanceerde mogelijkheden tot factureren. Koppelingen met diverse boekhoudsystemen beschikbaar.

Communicatie

Eenvoudig doch uitgebreid communicatie platform. Startlijsten, facturen en nieuwsbrieven versturen vanuit één systeem.

Inzicht

Inzicht in de ledenaantallen in het heden, verleden en toekomst. Commissies hebben een controlerende rol waarbij de leden zichzelf kunnen voorzien via de leden interfaces. 

Koppelingen

Wij hebben diverse partners en koppelingen met systemen die ervoor zorgen dat u onbezorgd het spelletje golf kunt spelen. Onze API maakt het mogelijk dat u externe partijen kunt aansluiten op uw omgeving.

Baan

Baanplanning

Onze TeeTime software maakt het mogelijk om uw baanplanning te optimaliseren. De baanplanning is altijd actueel en real time. Wedstrijden uit het golfpakket worden automatisch verwerkt in de planning en door de centrale database zijn ook de relaties uit het golfpakket beschikbaar.

Online reserveren

Leden en greenfee spelers kunnen zelf hun starttijden reserveren via de website, zuil of app. Met een unieke regel functionaliteit kunt u de beschikbare starttijden sturen en voor de greenfee spelers kunt u direct de prijzen tonen.

Ballenspiraal

Een digitale ballenspiraal op de zuil. Spelers loggen in op de club en reserveren de eerstvolgende starttijd. Er kan ook direct een qualifying kaart worden aangevraagd om de ronde te kunnen starten.

Kassa

Eenvoudige doch uitgebreide kassa waarmee reserveringen kunnen worden afgerekend, producten kunnen worden toegevoegd en ook losse verkopen kunnen worden verwerkt. Dankzij koppelingen met buggybeheer kunnen direct buggies en handicarts worden gereserveerd.

Statistieken

Uitgebreide statistieken waarmee u alle relevante informatie verkrijgt om een analyse van de baan en baanbezetting te maken. Middels een geavanceerde functionaliteit kunt u zelf statistieken naar wens maken of aanpassen. Volledig op maat dus!

Baanstatus

Met onze baanstatus applicatie kunnen de greenkeepers de status van de baan aanpassen. Dankzij de integratie op de website en de app zijn de leden altijd op de hoogte van de actuele toestand van de baan. Dit voorkomt ergernissen op de baan.

Allianties

Afspraken met allianties kunt u toepassen met onze alliantie module. Leden van clubs in de alliantie zijn altijd up to date beschikbaar en kunnen starttijden reserveren. Inloggen met hun eigen bekende inloggegevens zorgt voor eenvoud en optimale flexibiliteit.

Buggybeheer

Beheer uw buggies en handicarts zodat u in één oogopslag inzicht heeft in de bezetting en de beschikbare buggies. Bij het afrekenen van een buggy laat het systeem u kiezen uit de beschikbare buggies.

Professional

Lesagenda

Een volledig gepersonaliseerde agenda voor de golfprofessional, waarin de pro zelf de beschikbare tijdstippen, prijzen en lessen kan beheren.

Één keer inloggen

Door de koppeling tussen E-Golf4U en de ProAgenda zijn leden direct beschikbaar in de agenda en hoeven zij maar één keer in te loggen voor al hun golfzaken.

Video-analyse

Door video-analyses kan de golfprofessional de leerlingen een beter inzicht geven in hun techniek om zo hun spel te verbeteren.

Golfschool

Meerdere golfprofessionals kunnen aan elkaar gekoppeld worden in een golfschool. Door het inzicht in de verschillende agenda's kunnen leerlingen nog gemakkelijker een les boeken.

Shop/Horeca

Horeca

Door koppelingen met bewezen kassasystemen (Bork, Until, MyDealz) kan de horeca ook worden aangesloten op de totaaloplossing voor uw golfbaan. Gefactureerde barfees kunnen worden doorgezet naar de kassa zodat leden altijd beschikken over een actueel saldo.

Shop

Met de shop feature kunt u uw shop beheren. Producten hebben een barcode die met een barcodescanner kunnen worden gescand. Met een kassalade en bonprinter bent u helemaal compleet. De shop is volledig geïntegreerd met TeeTime.

Arrangementen

Met arrangementen kunt u gasten de mogelijkheid geven om te golfen en te eten. Dit arrangement is één prijs, maar bestaat uit meerdere producten en wordt ook uitgesplitst in de financiële rapportages.

Rapportages

Door de verschillende rapportages krijgt u inzicht in de omzet van de kassa en horeca.

Financieel

Facturatie

Geavanceerde mogelijkheden tot factureren van uw leden. Koppelingen met diverse boekhoudsystemen beschikbaar.

Rapportages

Uitgebreide rapportages waarmee u inzicht krijgt in de omzet, contante geldstroom en baanbezetting.

Faciliteiten

Uitgedacht faciliteitbeheer, waarmee u lockers of certifcaten kunt beheren. U heeft direct inzicht in de beschikbare plaatsen en door de integratie met het golfpakket worden financiële verplichtingen direct meegenomen in de facturering.

Koppelingen

Wij hebben diverse partners en koppelingen met boekhoudsystemen, zodat de facturen en boekingen uit E-Golf4U in uw eigen boekhoudsysteem kunnen worden verwerkt.

Management info

Rapportages

Uitgebreide rapportages waarmee u inzicht krijgt in de omzet, contante geldstroom en baanbezetting.

Logging

Dankzij onze uitgebreide logging structuur kunt u zoeken in de acties en handelingen van verschillende gebruikers.

Statistieken

Uitgebreide statistieken waarmee u alle relevante informatie verkrijgt om een analyse van de baan en baanbezetting te maken. Middels een geavanceerde functionaliteit kunt u zelf statistieken naar wens maken of aanpassen. Volledig op maat dus!

Controle

Met de verschillende functionaliteiten als logging, rapportages en statistieken heeft u de volledige controle over de baan. Met het mutatieoverzicht in het golfpakket heeft u tevens controle over de ledenaantallen en kunt u tijdig anticiperen op de ontwikkelingen in de markt.

Service

Klantenportaal

In ons klantenportaal vinden klanten de kennisbank met vragen en antwoorden en kunnen ze tickets indienen of beheren.

Chat

Middels onze live chat kunt u altijd direct contact opnemen met onze helpdesk. Een gemakkelijke en snelle manier om een antwoord te krijgen op kleine en korte vragen.

Bellen

Onze helpdesk is tijdens kantooruren bereikbaar om u bij te staan met raad en daad. Geen standaard antwoorden maar een passend antwoord en advies op maat.

Trainingen

Wij zijn altijd bereid om extra trainingen op locatie te geven indien hier behoefte aan is vanuit de club. Ook organiseren wij jaarlijks landelijke trainingsdagen voor belangrijke en relevante onderdelen in het systeem.

  • E-Golf4U app

    De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

    Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"