Menu
E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Over ons

Het E-Golf4U verenigingspakket is ontstaan in 2004, uit de behoefte van Golf & Countryclub Crossmoor om de beschikking te hebben over een volledig digitaal en webbased oplossing voor het automatiseren van hun golfclub. Met de bestaande paketten was dit niet mogelijk. Een nieuw systeem volledig gebaseerd op internet heeft deze behoefte ingevuld. Inmiddels is E-Golf4U gegroeid tot een volwassen software systeem dat kan worden ingezet op de gehele golfbaan, van de caddiemaster tot de wedstrijdleiders en van de horeca tot de golfprofessional.

Visie

De visie van E-Golf4U is door middel van toegespitste software alle processen op een golfbaan te optimaliseren om het werk te verminderen en de golfervaring voor golfers te verbeteren.

Strategie

Commissieleden een meer controlerende dan een uitvoerende taak geven door gebruiksvriendelijke webapplicaties te ontwikkelen om het werk te verlichten en de servicegraad naar de golfspelers te verhogen.

 

Met deze visie zijn golfers begonnen met het uitdenken van de E-Golf4U software, van golfers voor golfers dus.

E-Golf4U B.V. bestaat op het moment uit zes vaste werknemers met daarbij nog netwerk aan externe adviseurs, testers en contacten in de golfwereld.

  • E-Golf4U app

    De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

    Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"