Menu
E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Referenties

Hieronder vindt u een aantal referenties van de gebruikers van onze software, een greep uit de ongeveer 130 verenigingen en banen die gebruik maken van onze oplossingen. Wilt u in contact komen met een van deze golfclubs om een vraag te stellen aangaande het gebruik of implementatie van E-Golf4U neemt u dan even contact met ons op.

Klik hier voor een volledig overzicht van alle verenigingen »


Golfclub Wouwse Plantage

"Golf Wouwse Plantage is als één van de eerste gebruikers van E-Golf4U altijd erg content geweest met het gebruik hiervan. Een goed luisterend oor en de probleemoplossende opstelling van de ontwikkelaars hebben hier zeker toe bijgedragen."


Golfclub Het Rijk van Nijmegen

Klantvriendelijk en altijd bereid mee te denken met de club. Programma werkt prima en de clubleden zijn dik tevreden."


Golfclub Het Rijk van Margraten

"Wat bij E-Golf4U opvalt is dat het gemaakt is door kwalitatief hoogwaardige automatiseerders, die heel goed geluisterd hebben naar de behoeften van een golfvereniging. Het zit goed in elkaar en geeft de functionaliteit die nodig is. Door de web-gebaseerde oplossing hebben we geen problemen met benaderbaarheid, backup of systeembeheer."


De Peelse Golf

"E-Golf4U leverde het maatwerk dat volledig aansloot bij onze wensen. Een doelgroepgericht bedrijf met veel aandacht voor beleving en aanpassing met een team waar je altijd op terug kunt vallen.

Wij zijn zeer tevreden met het geleverde resultaat en zien de komende jaren met vertrouwen tegemoet."


Golfbaan Amelisweerd

"Sinds januari 2017 werken wij met EGolf4U samen voor de ledenadministratie/wedstrijdsysteem en de tee-time module. Wij ervaren de samenwerking met EGolf4U als bijzonder prettig. Nieuwe computersystemen zijn altijd even wennen. Gelukkig is er veel geduld bij de helpdesk en er wordt goed naar ons geluisterd vanuit de doelstelling om gezamenlijk tot een (nog) beter golf software systeem te komen. "


Golf- & Country Club Geijsteren

"E-Golf4U combineert op unieke wijze ICT expertise met golf kennis. Wij werken sinds begin 2005 tot volle tevredenheid met hun voortreffelijke beheersysteem en hebben het dan ook van harte aan andere golfclubs kunnen aanbevelen. Wij zullen dat blijven doen.""


Golf- & Country Club Crossmoor

"Onze club heeft de ontwikkeling van E-Golf4U als pilotproject vanaf het begin meegemaakt. Alle aspecten met betrekking tot het golfspel, handicapregistratie, uitwisseling met de NGF, wedstrijdinschrijving, -indeling en -overzichten zijn overzichtelijk en gebruiksvriendelijk in het systeem verwerkt. Bovendien is veel informatie uit het systeem direct met onze verenigingswebsite gekoppeld. Uit alles blijkt dat het systeem tot stand is gekomen met op golfgebied ervaren en deskundige ontwikkelaars."

  • E-Golf4U app

    De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

    Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"