Menu
E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Gebruikers

Verenigingen

Sinds 2005 ontwikkelen wij met het E-Golf4U Verenigingspakket software die specifiek gericht is op golfverenigingen. Onze ervaring in de golfwereld heeft ons de mogelijkheid gegeven om eenvoudige en zeer golfspecifieke software te ontwikkelen die een golfvereniging met haar commissies perfect kan ondersteunen.

Door onze nauwe samenwerking met meer dan 150 golfverenigingen hebben we door de jaren heen alle ervaringen en wensen van de verschillende golfverenigingen te kunnen verzamelen die wij omgevormd hebben tot gebruiksvriendelijke tools binnen het verenigingspakket.

Voor een golfvereniging bieden wij o.a. de volgende producten:

 

Commerciële banen

Wij begrijpen dat een baan met een groter commercieel oogmerk ook andere behoeftes heeft op software gebied.

We begrijpen dat: een goed starttijden reserverings systeem belangrijk is, leden online moeten kunnen reserveren, dat de informatie voorziening transparant moet zijn en de handelingen efficiënt en de management rapportage en statistieken adequaat.

Met onze software voor commerciële banen zetten wij onze jarenlange ervaring in de golfwereld in om voor commerciële banen een passende oplossing neer te zetten.

Nieuwe gebruikers

Maakt u nog geen gebruik van E-Golf4U maar bent u geïnteresseerd in wat wij bieden dan kunt u een kijkje nemen bij onze producten en speciaal voor eventuele nieuwe klanten hebben wij een pagina samengesteld over hoe de integratie van E-Golf4U in zijn werk gaat. Kijk hier voor een overzicht van alle clubs in Nederland die gebruik maken van onze software.

Referenties vindt u hier »

Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Contactinformatie vindt u hier »

 

Huidige gebruikers

Wij hechten veel waarde aan meningen en reacties van gebruikers, nieuwe functionaliteiten worden grotendeels bepaald door verzoeken van gebruikers. Dagelijkse gebruikers hebben immers de meeste praktijkervaring.

Als gebruiker heeft u naast directe helpdesk support op werkdagen, toegang tot het online klantenportaal (zie login rechtsboven) waar verenigingen vragen, opmerkingen en wensen kwijt kunnen. Gebruikers kunnen vragen van elkaar beantwoorden of direct een vraag aan het E-Golf4U team stellen.

Tevens kunt u direct vragen aan onze support afdeling stellen via ons klantenportaal, waarbij er zeker van bent dat uw vraag niet onopgemerkt blijft.

  • E-Golf4U app

    De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

    Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"