Menu
E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Golf

Ledenadministratie

Uitgebreide ledenadministratie met uitwisseling naar de NGF en altijd actuele handicaps. De ledenadministratie is de bron voor het gehele systeem waar deze gegevens altijd actueel voorhanden zijn zonder dat er gesynchroniseerd hoeft te worden.

Wedstrijden

Team-, individuele en matchplay wedstrijden organiseren met het geavanceerde wedstrijdbeheer. Na afloop van de wedstrijd direct een uitslag beschikbaar en automatische verrekening van de handicaps.

Handicapping

Handicaps door het gehele systeem altijd actueel en up to date, inclusief uitwisseling met de NGF. Altijd volgens de laatste regels van de NGF.

Leden

Geavanceerde leden interfaces met website integraties, zuil en app. De club bepaalt wat de leden kunnen en zien.

Financieel

Geavanceerde mogelijkheden tot factureren. Koppelingen met diverse boekhoudsystemen beschikbaar.

Communicatie

Eenvoudig doch uitgebreid communicatie platform. Startlijsten, facturen en nieuwsbrieven versturen vanuit één systeem.

Inzicht

Inzicht in de ledenaantallen in het heden, verleden en toekomst. Commissies hebben een controlerende rol waarbij de leden zichzelf kunnen voorzien via de leden interfaces. 

Koppelingen

Wij hebben diverse partners en koppelingen met systemen die ervoor zorgen dat u onbezorgd het spelletje golf kunt spelen. Onze API maakt het mogelijk dat u externe partijen kunt aansluiten op uw omgeving.

Alle services
  • E-Golf4U app

    De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

    Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"