Menu
E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Informatie voor nieuwe klanten

E-Golf4U begrijpt dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken als het gaat om een software oplossing voor uw vereniging. E-Golf4U is een bewezen en gebruiksvriendelijk pakket wat door bijna 60% van de golfclubs in Nederland gebruikt wordt.

Wij komen graag op locatie een demonstratie geven welke alle aspecten van ons product laat zien, u krijgt dan een duidelijk beeld van wat E-Golf4U voor uw club kan betekenen. Wilt u graag een afspraak maken of gewoon even kennis maken dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen via onderstaand telefoonummer:

+31 (0) 492 590 002

Referenties

Omdat wij nauw samen werken met al onze klanten kan niemand beter onder woorden brengen wat E-Golf4U voor een club kan betekenen dan de verantwoordelijk commissies van een golfclub zelf. Vandaar dat wij een lijst samengesteld hebben van ervaren E-Golf4U klanten die u net dat beetje extra praktijk informatie kunnen geven.

Een greep uit onze referentie lijst »

Of klik hier om contact met ons op te nemen voor een informatiegesprek »

Overstappen naar E-Golf4U. En dan?

Wanneer u besluit over te stappen naar E-Golf4u gaat dat in drie simpele stappen, op basis van deze drie stappen zal er samen met de verantwoordelijke commissies van uw club een passende planning gemaakt worden. E-Golf4U verzorgt het project management.


1.Stap 1: Kick-Off Bijeenkomst

Tijdens een kick-off bijeenkomst verzamelen wij gegevens van de baan en inventariseren de wensen en het beleid van de vereniging. E-Golf4U houdt rekening met een heleboel standaard instellingen die natuurlijk per vereniging kunnen verschillen. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen wat de standaard inschrijfperiode is voor een wedstrijd, wat het formaat is van de door u gebruikte etiketten, wat de tijdsduur tussen het aanvragen en het invoeren van een qualifying kaart moet zijn, etc. Al deze vragen gaan we tijdens de Kick-Off meeting bespreken. De meeting vindt plaats voor de eventuele gegevens conversie van uw huidige systeem naar E-Golf4U


2.Stap 2: Conversie

Nadat wij uw nieuwe omgeving volledig ingericht hebben op basis van de in de kick-off meeting verzamelde gegevens kunnen we beginnen met het converteren van gegevens. Zoals eerder aangegeven hebben wij ruime ervaring op dit gebied en zal de fysieke conversie weinig tijd in beslag nemen. Nadat E-Golf4U u een seintje geeft gaat u onder begeleiding van onze ontwikkelaars de geconverteerde gegevens controleren.


3.Stap 3: Training - 'Train de trainer'

Wij geloven in de filosofie dat wanneer er een aantal 'key-users' deelnemen aan de door ons verzorgde training dat deze nieuwe opgeleide trainers de door hen verworven kennis door kunnen geven aan mede commissie genoten. Vandaar dat wij kiezen voor een kleine trainingsgroep waardoor de efficientie en diepte van een training aanzienlijk verhoogd wordt. Een training bestaat uit twee dagdelen welke opgesplitst zijn naar onderdeel van E-Golf4U, te weten: Secretariaat, Handicap Commissie en Wedstrijd Commissie. In overleg wordt het tijdspad voor de training uitgestippeld.


4.Stap 4: Aan de slag! 

Het traject is afgerond, u kunt aan de slag met E-Golf4U. Afgestemd op uw wens wordt er nog een bepaalde 'trainings periode' ingelast waarbij commissies nog naar hartelust kunnen oefenen. Na deze periode zal E-Golf4U uw omgeving volledig in orde en beschikbaar maken voor officiele in gebruikname.

 

  • E-Golf4U app

    De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

    Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"