Menu
E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Baan

Baanplanning

Onze TeeTime software maakt het mogelijk om uw baanplanning te optimaliseren. De baanplanning is altijd actueel en real time. Wedstrijden uit het golfpakket worden automatisch verwerkt in de planning en door de centrale database zijn ook de relaties uit het golfpakket beschikbaar.

Online reserveren

Leden en greenfee spelers kunnen zelf hun starttijden reserveren via de website, zuil of app. Met een unieke regel functionaliteit kunt u de beschikbare starttijden sturen en voor de greenfee spelers kunt u direct de prijzen tonen.

Ballenspiraal

Een digitale ballenspiraal op de zuil. Spelers loggen in op de club en reserveren de eerstvolgende starttijd. Er kan ook direct een qualifying kaart worden aangevraagd om de ronde te kunnen starten.

Kassa

Eenvoudige doch uitgebreide kassa waarmee reserveringen kunnen worden afgerekend, producten kunnen worden toegevoegd en ook losse verkopen kunnen worden verwerkt. Dankzij koppelingen met buggybeheer kunnen direct buggies en handicarts worden gereserveerd.

Statistieken

Uitgebreide statistieken waarmee u alle relevante informatie verkrijgt om een analyse van de baan en baanbezetting te maken. Middels een geavanceerde functionaliteit kunt u zelf statistieken naar wens maken of aanpassen. Volledig op maat dus!

Baanstatus

Met onze baanstatus applicatie kunnen de greenkeepers de status van de baan aanpassen. Dankzij de integratie op de website en de app zijn de leden altijd op de hoogte van de actuele toestand van de baan. Dit voorkomt ergernissen op de baan.

Allianties

Afspraken met allianties kunt u toepassen met onze alliantie module. Leden van clubs in de alliantie zijn altijd up to date beschikbaar en kunnen starttijden reserveren. Inloggen met hun eigen bekende inloggegevens zorgt voor eenvoud en optimale flexibiliteit.

Buggybeheer

Beheer uw buggies en handicarts zodat u in één oogopslag inzicht heeft in de bezetting en de beschikbare buggies. Bij het afrekenen van een buggy laat het systeem u kiezen uit de beschikbare buggies.

Alle services
  • E-Golf4U app

    De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

    Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"