Menu
E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Ondersteuning

Indien u met uw vereniging of baan besluit om gebruik te gaan maken van de software van E-Golf4U, krijgt u natuurlijk alle ondersteuning met betrekking tot het inrichten van het systeem, het trainen van de gebruikers en het overnemen van de gegevens uit uw eventuele bestaande programma. Een migratie van NGF-gegevens naar E-Golf4U hebben we reeds talloze malen probleemloos uitgevoerd.

Training

E-Golf4U verzorgt ondersteunende trainingen voor het gebruik van het golfpakket. Wij gebruiken het concept 'Train de Trainer' hierbij worden keyusers van de vereniging door ons opgeleid waarna zij de kennis bezitten om deze weer door te geven aan diegene die daarvoor in aanmerking komen zoals de verschillende commissies.

Klik hier voor meer informatie over de implementatie en ondersteuning van een van de E-Golf4U pakketten »

Helpdesk

E-Golf4U is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren voor het geven van ondersteuning aan medewerkers van golfbanen of golfverenigingen. Er worden ook opleidingen verzorgd zodat u uw bestuur en commissies de juiste bagage kunt meegeven voor het werken met het pakket. Indien nodig zal ‘on-site’ support ook geleverd kunnen worden.

Voor ondersteuning bij het gebruik van onze applicatie kunt u contact opnemen met onze Helpdesk tijdens kantooruren:

Tel: +31 492 590 002

Klik hier voor meer informatie over onze services »

  • E-Golf4U app

    De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

    Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"