Menu
E-Golf4U
 • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Totaaloplossing

Van ledenadministratie tot wedstrijden en handicaps

 • Ons golfpakket draait vanaf de eerste ontwikkeling in de cloud en vormt daarmee het solide fundament onder onze totaaloplossing. Inmiddels volledig uitgebreid met alles wat er speelt binnen de vereniging, inclusief facturering van de leden. De leden zien direct zonder synchronisatie de actuele gegevens (zoals handicaps) via de verschillende leden interfaces als de zuil, website en app.

 

Geavanceerde baanplanning en online starttijden reserveren

 • Onze TeeTime module maakt het mogelijk om uw baanplanning te optimaliseren en stelt leden en gasten in staat om online een starttijd te reserveren. De TeeTime module is naadloos verbonden met het golfpakket en met de alliantie module kunnen zelfs meerdere TeeTime omgevingen met elkaar verbonden worden.

 

Agenda overzicht en eenvoudig online lessen boeken

 • Middels een koppeling met ProAgenda.com kunnen leden gemakkelijk en zonder opnieuw in te loggen lessen boeken bij de golfprofessional.

 

Totaaloplossing voor horeca en shop

 • In de TeeTime module hebben we een basis shop functionaliteit beschikbaar. Hiermee beheert u uw voorraden en kunt u artikelen scannen in de kassa. Voor de horeca gebruiken wij gespecialiseerde systemen zoals UnTill en Domino (Bork)

 

Landelijke golfportal starttijden.nl

 • Op starttijden.nl kunnen golfers zoeken naar starttijden en deze eenvoudig boeken. De reserveringen worden direct in de TeeTime module van de betreffende banen toegevoegd.

 

Leden kunnen via de app zelf hun gegevens inzien

 • Via de app blijven leden gemakkelijk en snel op de hoogte van hun handicapverloop en kunnen ze inschrijven voor wedstrijden, qualifying- en wedstrijdkaarten invoeren en ook een starttijd reserveren.

 

Toegankelijke golfzuil

 • Op een centrale plaats op uw golfbaan kunt u een golfzuil plaatsen waarop leden via een touchscreen in daarvoor op maat gemaakte software een qualifying kaart (met etiket) kunnen aanvragen, de score van qualifying- en wedstrijdkaarten kunnen invoeren en een starttijd kunnen reserveren.

 

Leaderboard en actuele baanbezetting in uw clubhuis

 • Met onze narrowcasting oplossen is het mogelijk om een leaderboard te presenteren in het clubhuis. Ook kunt u de actuele baanbezetting hierop weergeven. Wilt u meer, dan kunt u gebruik maken van een geavanceerder narrowcasting systeem.

 

Eenvoudig de status van de baan beheren

 • Via onze baanstatus applicatie kunt u eenvoudig online de status van de baan beheren. Deze is daarmee direct zichtbaar met actuele informatie voor bezoekers op de website en voor leden ook via de app.

 

Goede keuzes maken met uitgebreide management informatie

 • Vanuit de verschillende applicaties kunt u management informatie ophalen. Hiermee wordt u in staat gesteld om goede keuzes kunt maken voor de dagelijkse gang van zaken.

 

Maatwerk en support

 • Wij hebben koppelingen beschikbaar met veel externe software systemen en meer dan 10 boekhoudpakketten. Wilt u koppelen met een nieuw systeem, dan staan wij hier altijd voor open. Daarnaast is onze support afdeling telefonisch tijdens kantooruren te bereiken en kunt u altijd een mail sturen met vragen.

 

API

 • Met onze aPI kunt u externe systemen laten koppelen aan uw E-Golf4U omgeving.
 • E-Golf4U app

  De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

  Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"