Menu
E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Voorbereiding tot toetreding Europese markt van golfsoftware: Uitbreiden van onze support

Afgelopen mei tekende E-Golf4U en Nexxchange een samenwerkingsovereenkomst, waardoor E-Golf4U een 100% dochteronderneming is geworden van Nexxchange. Daarmee hebben wij onze positie in de markt verstevigd en kunnen we ons ook in de toekomst richten op golfbanen en baanmanagers in heel Europa.

Omdat deze transitie geleidelijk zal gaan en we onze klanten zo goed mogelijk daarin willen begeleiden, breiden we nu al onze support uit.

Voorbereidingen

Met het oog op de overstap van e-Golf4U naar Nexxchange zijn we inmiddels achter de schermen begonnen met de voorbereidingen. Eén van de eerste dingen is het uitbreiden van onze support. Per 1 september zullen er twee nieuwe medewerkers bij ons in dienst treden, die beiden al veel ervaring in de golfwereld hebben. Binnenkort zullen zij een opleiding in Wenen krijgen bij Nexxchange, om zo het nieuwe softwarepakket eigen te maken. Namens E-Golf4U zullen zij de support aan onze klanten gaan leveren bij de nieuwe applicaties van Nexxchange die wij zullen gebruiken en verzorgen zij ook de implementatie van het nieuwe systeem.

Soepele overgangsperiode

In onze organisatie treffen we dus nu al de nodige maatregelen om de samenwerking met Nexxchange goed te laten verlopen voor onze klanten. Onze producten en die van Nexxchange zullen vanaf 2022 samengevoegd worden en dat kost natuurlijk de nodige tijd. Daarbij moeten er ook de nodige koppelingen worden gerealiseerd met de NGF.

Golfbanen, onze klanten dus, zullen niet allemaal tegelijkertijd overgaan op het nieuwe systeem. Elke baan vergt nou eenmaal een op maat gemaakte aanpak, omdat elke baan anders is en applicaties weer net even anders gebruikt. Op die manier kunnen we elke baan zo goed mogelijk van dienst zijn, want er komt nogal wat bij kijken.

Ruim de tijd

Daarom nemen we voor elke klant ruim de tijd. We laten een demonstratie van de nieuwe systemen zien, we praten hen bij over alle ontwikkelingen, we moeten natuurlijk de systemen gaan migreren en onze klanten trainen hoe om te gaan met deze nieuwe systemen. Kortom: daar gaat veel tijd inzitten. We nemen echter ruimschoots de tijd voor al onze klanten.

Onze nieuwe medewerkers zullen zich volledig gaan richten op onze nieuwe systemen, waarna zij op hun beurt ook onze andere medewerkers zullen leren om te gaan om de nieuwe systemen eigen te maken. Daarmee bereiden we ons nu al goed voor op het komende jaar. Op het moment dat onze klanten overgaan naar het nieuwe systeem, zitten wij er alvast klaar voor!

  • E-Golf4U app

    De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

    Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"