Menu
E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Een personal assistant op de golfbaan voor elke golfer

Er zijn diverse apps op de markt die het voor golfers en golfclubs wat makkelijker of leuker maken als het gaat om de golfbeleving. Dat varieert van het reserveren van starttijden en benodigdheden tot het bijhouden van scores. Elke club en golfer heeft daarbij zijn/haar eigen eisen en wensen, dus het is soms lastig om een keuze te maken welke app het meest geschikt is.

Dat dachten de makers van iBirdies ook. Zij kregen het idee om een app te maken die fungeert als personal assistent op de golfbaan. Een idee waarbij we met E-Golf4U nauw met hen samenwerken en waarbij we ons systeem aan de app hebben gekoppeld. De persoonlijke benadering en het zoveel mogelijk zelf willen regelen van zaken: dat zijn blijvende trends op de golfbaan.

 

Personal assistent

Golfers die gebruik maken van iBirdies en aangeven op welke baan zij gaan spelen, krijgen via de app alle info van deze baan aangereikt. Niet alleen zijn starttijden makkelijk te boeken, ook alle info over de holes is beschikbaar, inclusief plattegronden en de beste strategie. Het is daarmee een app die nuttig is voorafgaand aan het spelen, tijdens het spelen en na het spelen. Want ook een hapje en drankje is makkelijk te bestellen via de app. De app speelt zo in op de trend dat golfers steeds meer zelf willen regelen.

 

Trend

Voor golfclubs is de app een nieuwe manier om in contact te komen met hun gasten. Het persoonlijke contact met hun gasten blijft dus bestaan. Via de app wordt het aantal contactmomenten met de golfclub zelfs uitgebreid. En gasten kunnen op hun beurt gebruik maken van de service van een baan wanneer dat hen het beste uitkomt.

Via een aangesloten community kunnen gebruikers ook hun vrienden kunnen toevoegen en zo hun onderlinge resultaten met elkaar vergelijken. Spelers raken daardoor meer betrokken, krijgen onderlinge competities met elkaar. Dat maakt het golfspel ook weer een tikkeltje leuker.

 

Persoonlijke service

Door deze manier van service verlenen aan golfers wordt deze ook persoonlijker gemaakt. Die service bestaat onder meer uit starttijden reserveren en het inschrijven van wedstrijden, maar ook het reserveren van een tafel en het bestellen van een hapje op de baan. Andere mogelijkheden voor banen zijn gepersonaliseerde aanbiedingen, zelfs op basis van hun koopgedrag. Op die manier wordt het voor gasten, maar ook voor banen, steeds makkelijker en persoonlijker gemaakt.

 

Commerciële mogelijkheden

Er ontstaan op deze manier meer commerciële mogelijkheden voor banen, maar de app gaat verder dan dat. Als gasten hun locatie beschikbaar maken, krijgen baanmanagers inzicht over hoe bijvoorbeeld de doorloop van de baan is. Is de doorloop goed of stagneert dit bij een bepaalde hole? Aan de hand van dit soort informatie kunnen zij hun banen verder optimaliseren. De app is daarmee niet alleen interessant voor golfers, maar ook voor de spelers.

  • E-Golf4U app

    De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

    Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"