Menu
E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Blog

Gaat digitalisering bij golfclubs ten koste van persoonlijk contact?

De digitalisering en de daarmee gepaarde automatisering heeft sinds de coronacrisis een vlucht genomen bij golfclubs. En dat zal, gezien de blijvende gevolgen van de crisis, ook nog even aanhouden. Daarmee lijkt de golfwereld zich versneld open te stellen voor meer digitale mogelijkheden. Maar gaat dit niet ten koste van het persoonlijke contact?

Lees verder

 

Dynamic pricing in de golfwereld

Dynamic pricing is op de golfbaan een vrij nieuw concept. Met deze prijsstrategie worden flexibele prijzen aangeboden die gebaseerd zijn op een aantal algoritmes. Het idee erachter is simpel: als het rustig is op de baan, liggen de prijzen lager en als het drukker is, worden de prijzen hoger.

Lees verder

 

Wanneer zijn mijn klanten tevreden?

Klanten zijn soms huiverig als het gaat om veranderingen op het gebied van bepaalde software. Zij zijn hun oude software gewend of regelen sommige zaken op een voor hun bekende manier waarbij er geen software aan te pas komt. Eventuele veranderingen daarin kunnen natuurlijk afschrikken, met name als het om een onderwerp gaat waar men wellicht niet veel verstand van heeft.

Lees verder

 

Waarom een persoonlijke benadering op de golfclub werkt

Het is een trend die al een tijdje gaande is: een persoonlijke benadering van klanten en/of potentiële klanten. Uit onderzoek is gebleken dat daardoor de gemiddelde klanttevredenheid stijgt en waardoor zij positiever zijn over een bedrijf, met alle voordelige gevolgen van dien. Dat werkt ook zo in de golfwereld.

Lees verder

 

Software op de golfbaan: Welke past bij mijn bedrijf?

Exploitanten van golfbanen moeten de service geven die je mag verwachten op een golfbaan. Maar daartoe behoort ook allerlei software, want er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Als men online nauwelijks tot geen service kan verlenen, loopt men achter. Exploitanten moeten dus goed nadenken over wat men kan en wil op dat gebied. Maar hoe bepaalt men welke software men nodig heeft?

Lees verder

 

Populaire E-Golf4U software door golfers ontwikkeld: hoe en waarom

Bij E-Golf4U is het, net zoals in andere bedrijven, momenteel af en toe een beetje improviseren vanwege de coronacrisis. Het belangrijkste is natuurlijk dat iedereen gezond blijft, dus uiteraard houden wij ons ook aan de geldende maatregelen. Golfbanen zijn dicht, dus we hebben veel minder contact met onze klanten, dat is erg jammer. We hebben daardoor nu echter wel de tijd om eens op wat zaken dieper in te gaan.

Lees verder

  • E-Golf4U app

    De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

    Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"