E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

iOS problemen op de website

Geplaatst: 20-05-2020
Categorie: Ondersteuning

Voordat u begint

U wilt inloggen op E-Golf4U of E-Golf4U Teetime en er verschijnt een systeemmelding. Deze melding komt doordat Apple de beveiligingseisen doorlopend aanpast en dit middels software updates op het betreffende apparaat installeert.

Stappen

We kunnen dit niet oplossen, aangezien Safari alle cookies uit een iframe blokkeert. E-Golf4U heeft daarop een detectie systeem ingebouwd waarmee een melding op het scherm verschijnt. U kunt op een  link kunt klikken om het boeken in een nieuw venster te openen.

Als tweede kunt in de algemene instellingen de instelling Voorkom Volgen aanpassen, echter zal dit voor uw gehele sessie in Safari gelden, dus ook voor nadere websites die u bezoekt.

Resultaat

U heeft de instelling aangepast om toegang te krijgen tot E-Golf4U. Op de achtergrond werkt ons team continu aan de beschikbaarheid en bereikbaarheid van de software, ons doel is uiteraard de gebruiker geen last te laten ondervinden van browser updates.

Blog overzicht

• E-Golf4U app

De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"