E-Golf4U
  • "De beste ontwikkeling sinds de golfbal"

Inloggen in de backoffice

Geplaatst: 18-05-2020
Door: E-Golf4U
Categorie: Ondersteuning

Voordat u begint

U wilt inloggen in de backoffice van het golfpakket of TeeTime om als gebruiker bijvoorbeeld wedstrijden in te delen of als caddiemaster reserveringen te maken. U dient hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord te hebben.

Let op, deze login is doorgaans niet dezelfde als uw leden login voor de ledenpagina.

Stappen

1. Ga naar https://uwclub.e-golf4u.nl voor het golfpakket of https://uwclub.teetime.e-golf4u.nl voor TeeTime.

2. Voer uw gebruikersnaam in.

3. Voer uw wachtwoord in.

4. Klik op Aanmelden.

Resultaat

U bent ingelogd in de backoffice van het golfpakket of TeeTime. Afhankelijk van uw rol en de daarbij behorende rechten kunt u nu zaken beheren.

Blog overzicht

• E-Golf4U app

De E-Golf4U app is bedoeld als brug tussen onze golfzuil en de online ledenomgeving. In de app kunnen leden o..a. scores invoeren, inschrijven voor wedstrijden en een starttijd reserveren.

Lees meer

"Marktleider voor golfsoftware in Nederland"

"De beste ontwikkeling sinds de golfbal"