U bevindt zich hier:

Referenties

Hieronder vindt u een overzicht van E-Golf4U referenties, een greep uit de meer dan 50 verenigingen die gebruik maken van onze oplossingen. Onderstaande golfclubs zijn bereid uw gerichte vragen te beantwoorden. Wilt u in contact komen met een van deze golfclubs om een vraag te stellen aangaande het gebruik of implementatie van E-Golf4U neemt u dan even contact met ons op.

Voor een volledig overzicht van alle verenigingen klik hier.

Golfclub ijsselweide

"Wij zijn in 2009 op Egolf4U over gestapt met name vanwege de gebruiksvriendelijke lay out, de internet mogelijkheden en de koppelingen met de eigen website. Tot nu toe zijn we zeer tevreden over de huidige mogelijkheden en geplande ontwikkelingen; bovendien in al die tijd geen enkele storing in het systeem."
Golfclub Ijsselweide

Golfclub Het Rijk van Nijmegen

"Klantvriendelijk en altijd bereid mee te denken met de club. Programma werkt prima en de clubleden zijn dik tevreden."
Golfclub Het Rijk van Nijmegen

Golfclub Het Rijk van Margraten

"Wat bij E-Golf4U opvalt is dat het gemaakt is door kwalitatief hoogwaardige automatiseerders, die heel goed geluisterd hebben naar de behoeften van een golfvereniging. Het zit goed in elkaar en geeft de functionaliteit die nodig is. Door de web-gebaseerde oplossing hebben we geen problemen met benaderbaarheid, backup of systeembeheer."

Golfclub Het Rijk van Margraten

Golfclub De Woeste Kop

"E-Golf4U staat voor toegankelijkheid en professionaliteit, 24/7. De leden van de Vereniging dragen bij aan hun organisatie op het moment dat het hen uitkomt en ook de leden maken gebruik van de mogelijkheden op de plaats en tijdstip van hun keuze."

Golfclub de Woeste Kop

Golfclub Wouwse Plantage

"Golf Wouwse Plantage is als één van de eerste gebruikers van E-Golf4U altijd erg content geweest met het gebruik hiervan. Een goed luisterend oor en de probleemoplossende opstelling van de ontwikkelaars hebben hier zeker toe bijgedragen."
Golf Wouwse Plantage

Golfclub De Gulbergen

"De mensen achter het E-Golf4U pakket combineren op een prima wijze kennis en inzicht van de nederlandse golfverenigingen met de ontwikkelingen op het gebied van ICT. Dit is terug te vinden in het systeem, de opzet en integratie met onze verenigingswebsite. Daarnaast zijn ze er wanneer je ondersteuning nodig hebt."
Golfclub de Gulbergen

Golf- en Countryclub Geijsteren

E-Golf4U combineert op unieke wijze ICT expertise met golf kennis. Wij werken sinds begin 2005 tot volle tevredenheid met hun voortreffelijke beheersysteem en hebben het dan ook van harte aan andere golfclubs kunnen aanbevelen.
Wij zullen dat blijven doen."

Golf- en Countryclub Crossmoor

"Onze club heeft de ontwikkeling van E-golf4U als pilotproject vanaf het begin meegemaakt. Alle aspecten met betrekking tot het golfspel, handicapregistratie, uitwisseling met de NGF, wedstrijdinschrijving, -indeling en -overzichten zijn overzichtelijk en gebruiksvriendelijk in het systeem verwerkt. Bovendien is veel informatie uit het systeem direct met onze verenigingswebsite gekoppeld.
Uit alles blijkt dat het systeem tot stand is gekomen met op golfgebied ervaren en deskundige ontwikkelaars."

Golf & Countryclub Crossmoor


Snel naar:

Waarom kiezen voor E-Golf4U

E-Golf4U is de marktleider op het gebied van golf automatisering op internet.
Lees meer >

E-Golf4U Producten

Een overzicht van al onze producten.
Lees meer >

Ik heb een vraag

Onze helpdesk is tijdens kantoor uren altijd beschikbaar.
Contactgegevens >

Wat zijn de voordelen van internet?

Met webbased software van E-Golf4U kunnen commissies en leden overal en altijd inloggen.
Lees meer >

Hoeveel en welke clubs maken gebruik van E-Golf4U?

E-Golf4U bedient bijna 1/3 van alle golfclubs in Nederland.
Klik hier voor een overzicht >

Informatie over E-Golf4U?