U bevindt zich hier:

Informatie voor nieuwe klanten

E-Golf4U begrijpt dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken als het gaat om een software oplossing voor uw vereniging. E-Golf4U is een bewezen en gebruiksvriendelijk pakket wat door bijna 1/3 van de golfclubs in Nederland gebruikt wordt.

Wij komen graag op locatie een demonstratie geven welke alle aspecten van ons product laat zien, u krijgt dan een duidelijk beeld van wat E-Golf4U voor uw club kan betekenen.
Wilt u graag een afspraak maken of gewoon even kennis maken dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen via +31 (0) 492 590 002.

Referenties

Omdat wij nauw samen werken met al onze klanten kan niemand beter onder woorden brengen wat E-Golf4U voor een club kan betekenen dan de verantwoordelijk commissies van een golfclub zelf. Vandaar dat wij een lijst samengesteld hebben van ervaren E-Golf4U klanten die u net dat beetje extra praktijk informatie kunnen geven.
Een greep uit onze referentie lijst:

Golfclub Geijsteren
Golfclub Het Rijk van Margraten

Golf & Countryclub Crossmoor

Klik hier voor een volledig overzicht van onze referenties.

Overstappen naar E-Golf4U. En dan?

Wanneer u besluit over te stappen naar E-Golf4u gaat dat in drie simpele stappen, op basis van deze drie stappen zal er samen met de verantwoordelijke commissies van uw club een passende planning gemaakt worden. E-Golf4U verzorgt het project management.

 1. Stap 1: Kick-Off Bijeenkomst

  Tijdens een kick-off bijeenkomst verzamelen wij gegevens van de baan en inventariseren de wensen en het beleid van de vereniging. E-Golf4U houdt rekening met een heleboel standaard instellingen die natuurlijk per vereniging kunnen verschillen. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen wat de standaard inschrijfperiode is voor een wedstrijd, wat het formaat is van de door u gebruikte etiketten, wat de tijdsduur tussen het aanvragen en het invoeren van een qualifying kaart moet zijn, etc.
  Al deze vragen gaan we tijdens de Kick-Off meeting bespreken. De meeting vindt plaats voor de eventuele gegevens conversie van uw huidige systeem naar E-Golf4U

 2. Stap 2: Conversie

  Nadat wij uw nieuwe omgeving volledig ingericht hebben op basis van de in de kick-off meeting verzamelde gegevens kunnen we beginnen met het converteren van gegevens. Zoals eerder aangegeven hebben wij ruime ervaring op dit gebied en zal de fysieke conversie weinig tijd in beslag nemen.
  Nadat E-Golf4U u een seintje geeft gaat u onder begeleiding van onze ontwikkelaars de geconverteerde gegevens controleren.

 3. Stap 3: Training - 'Train de trainer'

  Wij geloven in de filosofie dat wanneer er een aantal 'key-users' deelnemen aan de door ons verzorgde training dat deze nieuwe opgeleide trainers de door hen verworven kennis door kunnen geven aan mede commissie genoten. Vandaar dat wij kiezen voor een kleine trainingsgroep waardoor de efficientie en diepte van een training aanzienlijk verhoogd wordt. Een training bestaat uit twee dagdelen welke opgesplitst zijn naar onderdeel van E-Golf4U, te weten: Secretariaat, Handicap Commissie en Wedstrijd Commissie. In overleg wordt het tijdspad voor de training uitgestippeld.

 4. Stap 4: Aan de slag! 

  Het traject is afgerond, u kunt aan de slag met E-Golf4U. Afgestemd op uw wens wordt er nog een bepaalde 'trainings periode' ingelast waarbij commissies nog naar hartelust kunnen oefenen. Na deze periode zal E-Golf4U uw omgeving volledig in orde en beschikbaar maken voor officiele in gebruikname.

Algemeen contact

Heeft u vragen over een van de diensten van E-Golf4U dan kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer

+31 (0) 492 590 002

of een e-mail sturen via het contact formulier door hier te klikken

E-Golf4U onderdelen

E-Golf4U Productoverzicht

Een overzicht van alle E-Golf4U producten. 

E-Golf4U Verenigingspakket

E-Golf4U is een op zichzelf staand en onfhankelijk verenigingspakket voor uw golfclub, wat naar behoefte aangevuld kan worden met modules en uitbreidingen.

TeeTime Module

Beheer baanreserveringen en stel leden en gasten in staat om een bepaald tijdstip te reserveren om te gaan spelen.

Financiële Module

Factureren van leden en greenfee spelers.

Vrije golfers Module

Ter administratie van niet leden bij uw golfvereniging.

Baanstatus.nl

Presentatie van de actuele status van uw baan op uw website.

ProAgenda.nl

Makkelijke agenda voor de Golfers en Golf Professionals

Informatie over E-Golf4U?