U bevindt zich hier:

Gebruikers

Nieuwe gebruikers

Maakt u nog geen gebruik van E-Golf4U maar bent u geïnteresseerd in wat wij bieden dan kunt u een kijkje nemen bij onze producten en speciaal voor eventuele nieuwe klanten hebben wij een pagina samengesteld over hoe de integratie van E-Golf4U in zijn werk gaat. Kijk hier voor een overzicht van alle clubs in Nederland die gebruik maken van onze software.

Referenties vindt u hier.

Huidige gebruikers

Wij hechten veel waarde aan meningen en reacties van gebruikers, nieuwe functionaliteiten worden grotendeels bepaald door verzoeken van gebruikers. Dagelijkse gebruikers hebben immers de meeste praktijkervaring.

Als gebruiker heeft u naast directe helpdesk support op werkdagen, toegang tot het online gebruikers netwerk (zie login rechtsboven) waar verenigingen vragen, opmerkingen en wensen kwijt kunnen. Gebruikers kunnen vragen van elkaar beantwoorden of direct een vraag aan het E-Golf4U team stellen.

Tevens kunt u direct vragen aan onze support afdeling stellen via ons 'Ticket systeem' waarbij er zeker van bent dat uw vraag niet onopgemerkt blijft.


Algemeen contact

Heeft u vragen over een van de diensten van E-Golf4U dan kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer

+31 (0) 492 590 002

of een e-mail sturen via het contact formulier door hier te klikken

Contact met support

Voor al uw support vragen aan E-Golf4U kunt u tijdens kantoor uren bellen met

+31 (0) 492 590 002

of een e-mail sturen naar het bekende support e-mail adres of via het support formulier door hier te klikken

Informatie over E-Golf4U?